Certifiering av företag som vill arbeta med influencers

certifiering influencer marketing

Sweden Influencers certifierar företag som vill arbeta med influencers, t. ex. bloggare, instagrammare, youtubare och snapchattare. Det är en kvalitetsstämpel för företag så att influencers ska känna sig trygga att arbeta med er.

Krav för certifiering

För att få certifieringen måste ni ta del av vårt utbildningsmaterial på 30 sidor som skickas till er inom 24 h efter beställningen. Ni måste också godkänna våra och Konsumentverkets riktlinjer. Certifieringen kan dras in om vår certifiering missbrukas, d.v.s. om den används när riktlinjer inte följs.

Förmåner för certifierade företag

Certifierade företag får 20% rabatt på alla våra tjänster, workshops, event och utbildningar. Vi har också ett samarbete med advokatfirman MarLaw vilket innebär att du som certifierat företag får möjlighet till juridisk hjälp till ett extra förmånligt pris. Dessutom ingår 1 h rådgivning inom influencers marketing per år.

Ansök om certifiering genom att fylla i formuläret nedan, men läs först igenom Konsumentverkets riktlinjer. Vår behandlingstid är ca 5-25 dagar. Under denna tid granskar vi företaget. Om det blir godkänt får ni ett unikt certifieringsnummer och certifieringsbadge att använda på hemsida och när ni kontaktar influencers. Vi kommer då att be att få er logga för att lista företaget på våra medlemssidor. Om ni inte blir godkända kan ni ansöka igen efter att ni sett till att ni följer våra riktlinjer.

Ja, vi vill blir certifierade av Sweden Influencers.

Detta kostar endast 1495 kr per kvartal.

Innan granskningen får ni en faktura med 30 dagars kredit. Blir ni inte godkända tar vi ut en administrativ avgift på 295 kr. Denna avgift dras av vid ett nytt försök som resulterar i en certifiering. Alla priser exklusive moms.