Bli medlem

youtube-kanalÄr du influencer och jobbar idag aktivt med blogg, Snapchat, Youtube, Instagram eller någon annan social medie-kanal? Då ska du anmäla dig till vårt register över svenska influencers och därigenom få inbjudan till våra event och uppdrag. Hos oss på Sweden Influencers är det gratis för ALLA influencers att bli medlem. Liten som stor är välkommen för vi har olika typer av uppdrag att erbjuda som passar små, mellanstora och stora influencers.

Snabbanmäl dig till vårt nyhetsbrev för influencers och fyll sedan i uppgifter om dina kanaler, hur många läsare/följare du har och annat viktigt. Lägg sedan upp badgen nedan som visar att du är aktiv medlem.

Bli medlem – gratis!


 

Typ av blogg

Kunskap inom SEO?

Kunskap inom foto?

Kan du HTML?

Kan du Photoshop?

Kan du WordPress?
När du klickat på REGISTRERA töms formuläret och du får ett mail till adressen du angav. Bekräfta detta mail. Klart! Du är nu med i vårt register.

OBS! Får du inget bekräftelsemail? Kolla spamfiltret! Det kan ha fastnat där.

Visa att du är medlem hos oss! Ladda ner vår logga eller använd HTML-koden nedan och klistra in i bloggen.

medlem sweden influencers

<a href=http://www.swedeninfluencers.com target=_blank><img src=http://swedeninfluencers.com/wp-content/uploads/2016/11/medlem-sweden-influencers.png border=0 alt=Jag är medlem i Sweden Influencers – ett nätverk för influencers som det är gratis att vara medlem i.></a>

 

medlem sweden influencers2

<a href=http://www.swedeninfluencers.com target=_blank><img src=http://swedeninfluencers.com/wp-content/uploads/2016/11/medlem-sweden-influencers2.png border=0 alt=Jag är medlem i Sweden Influencers – ett nätverk för influencers som det är gratis att vara medlem i.></a>